Vår avsikt är enkel: vi gör livet lätt för dig som vill förverkliga drömmarna om att arbeta i egen regi, men som inte vill starta företag. Vi har specialiserat oss inom det som kallas egenanställning (läs mer, extern länk).
Alla konsulter som ingår i Apparans nätverk svarar upp till de kvalitetskrav vi ställer.Apparans Group är i grunden en redovisningsbyrå och ekonomisk konsult som tar hand om allt som rör administration och ekonomi: fakturering, löpande redovisning, moms- och skatteredovisning, bokslut med mera.  Vi hjälper självklart dig som har firma eller vill starta bolag och har behov av redovisningstjänster! Vi samarbetar med konsulter inom franchising.

Apparans startade 2004 som en servicefunktion för företagsamma personer, som vill fokusera på den egna yrkesrollen, men utan att behöva bekymra sig om det administrativa. Det var hantverkare, journalister, konstnärer, reklamfolk med flera. Skaran som anslöt sig till Apparans koncept var och är brokig.  I dag har vi egenanställda inom de mest varierande branscher.

Våra anställda arbetar i praktiken som konsulter, oavsett yrke eller verksamhet. Det är personer som drömmer om att starta eget, kunna starta upp utan firma. Entreprenörer som nästan undantagslöst vill börja i mindre skala för att se om det finns bärighet i affärsidén. Och kanske mest av allt: de vill inte ha krångel med papper, kunna fokusera på sitt och sköta sin verksamhet seriöst. För att en dag kanske bilda bolag.

Vid årsskiftet 2010-2011 var cirka 80 konsulter kopplade till Apparans. Förutom administrativa och ekonomiska tjänster kan våra kunder också göra fördelaktiga inköp via SmåSam.

Vill du ha hjälp med marknadsföring?
Vi går nu också vidare med Apparans Konsultstöd, ett koncept som gör att du som har en affärsidé också kan få stöd för mer än ekonomi och administration. Till exempel marknadsföring. Till en rimlig kostnad. Logo, visitkort, hemsida, presentationsfolder, alltså, det som behövs för att bygga en identitet. Eller kanske en workshop på några timmar där vi tar upp olika frågor kring konsultrollen.

Absolut riskfritt.
Men det viktiga är att du kan starta och utveckla din konsultroll utan att känna press av att behöva ha F-skattsedel eller bolag. Det kan komma senare, när du känner att den tiden är mogen.

Som Godkänd Apparans-konsult är du trygg i din roll och dina uppdragsgivare vet att du är en seriös konsult.

Välkommen till Apparans redan idag!
Klicka här för kontaktuppgifter. Ring eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.